Єдність.Інфо

dobkinЕкс-губернатор Харківщини Михайло Добкін переконаний, що схід України не має жодного відношення до Євромайдану, тому країну необхідно розділити.

“ Цей ідіотизм вже б'є через край. З такими психопатами соромно жити в одній країні. Потрібно скасовувати пакт Молотова - Ріббентропа! До біса цих ідіотів з їх трунами і сміттям в голові! Нехай провалюють!, - написав Добкін у своєму мікроблозі Twetter.

Такий сепаратистський заклик Добкін висловив, коментуючи сьогоднішні акції в Києві, передає«Є!».

“ Це у них не істерика. Вони реально інші люди. Ви уявляєте, що у них в голові замість мозку, якщо вони труни по Києву катають ?!, - додав він.

Додамо, що Пакт Молотова-Ріббентропа - таємна міждержавна угода між гітлерівською Німеччиною та СРСР, підписана напередодні початку Другої Світової війни у 1939 році.

Пакт гарантував нейтралітет Радянського Союзу в конфлікті Третього Рейху з Польщею та країнами Заходу, та давав можливість повернення Радянським Союзом втрачених Росією у Першій світовій війні територій.

Таємним додатковим протоколом визначались сфери взаємних інтересів обох держав у Східній Європі та поділ Польщі між ними при очікуваному нападі Німеччини на Польщу.