9098767887654У Львові мешканці зафіксували випадок спалювання сміття та стерня поблизу школи №18 на вулиці Кульчицької. Із відповідною скаргою на Гарячу лінію міста Львова вчора, 18 жовтня, звернулась львів'янка п. Наталія та додала фото із місця події.

"Гуляючи з дитиною у сквері парку Кульчицької, біля 18 школи, поряд 2 садочка, один з яких 168, який відвідує моя дитина, сьогодні близько 11:30 ЛКП спалювала сміття. На звернення мешканців прилеглих будинків і гуляючих батьків з візочками у відповідь відерте хамство. При чому вони приїхали на територію парку великою грузовою машиною, а потім з бюджету будуть списувати паливо, амортизацію і т.п.", - сказано у скарзі.

345765376544561234565098765456Як повідомили в адміністрації Залізничного району, ЛКП проводилась очистка території де був залучений автомобіль для вивозу сміття, територію було прибрано.

"Поблизу невідомими особами був здійснений підпал гілок. Працівниками ЛКП вогонь був погашений. Двірникам ЛКП суворо заборонено паління на території", - кажуть на Гарячій лінії Львова.

Проте, мешканка такою відповіддю обурена.

"Ви знущаєтесь? Тобто люди у формі ЛКП, яких видно на фото, які підкидали сміття у багаття - це невідомі особи???
Безсовісно!!! Краще б нічого не писали!!! Соромно.Я особисто підходила до цих «невідомих» у формі ЛКП і просила не палити сміття, на що почула "прекрасні" слова на свою адресу", - каже жінка.

свідки, що саме працівники ЛКП підпалили, причому вогонь потім залишили без нагляду і порозходились, а машина поїхала пуста", - дадає користувачка п. Ольга у коментарях.