1 cover academyУ Львові курсант Академії Сухопутних військ імені Сагайдачного обікрав вмираючого у військовому госпіталі бійця АТО. Про це повідомив львівський журналіст Микола Савельєв у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Вчора написав пост про Олега Фоміна, бійця 92 бригади, який відішов у кращий з світів в стінах Львівського військового госіталю (вчора Львів з ним скромно попрощався). Дякую усім медикам, волонтерам, священикам, які тривалий час опікувались хлопцем, в якого були перебиті шийні хребці. Кланяюсь усім відомим і невідомим благодійникам, котрі вже після смерті Олега, перекинули кошти на карточку згорьованій дружині померлого.

Але нині дізнався просто ШОКУЮЧУ новину: виявляється ще за життя Олега його карточку з грошима ОБІКРАВ курсант Львівської сухопутки ім. гетьмана Сагайдачного, який за пораненим доглядав! Він скористався Приват - 24 і присвоїв кошти помираючого бійця! Вже відомо, що цей ГАНДОН і покидьок не буде вчитися в цьому елітному військовому закладі, але мені чомусь цього мало. А вам?", - пише Микола Савельєв.

Зі слів волонтерки Наталії Арестової, , мова йде про суму близько 3500 гривень.

“Цю суму він переводив вже тоді, як Фомін перебував в реанімації і не контролював свій мобільний телефон та був без свідомості”, - наголосила Наталія Арестова, пише 032.ua.

Виявила жахливу подію дружина бійця АТО, після того, як курсант повернув їй мобільний телефон, попередньо знявши останніх 70 гривень з рахунку.

“Коли дружина Фоміна повідомила про це лікаря і С. А. був викликаний до кабінету, він сказав, що хотів позичити. Обіцяв повернути”, - пояснила львівська волонтерка.

Зі слів Наталії Арестової, 2600 гривень із вкрадених 3500 гривень зловмисник уже повернув.

Оскільки незабаром після цього Олег Фомін помер, то дружині бійця та волонтерам було не до заяви в поліцію. Але за попередньою інформацією, у Академії сухопутних військ таки проводять службове розслідування щодо інциденту.