1 45512049 10217819755549459 8925686539309023232 n
Фото зі сторінки Віки Балицької
На Львівщині суддя елементарно не знайшов часу для обрання запобіжного заходу підозрюваному у жахливому вбивстві.

Про це пише львівська журналістка Віка Балицька у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Цього разу в.о. голови Кам’янка-Бузького суду Маркіян Самсін не знайшов часу (чи бажання) обрати запобіжний для підозрюваного у вбивстві старенької жінки (86 р). В суботу вечером у Кам’янка -Бузькій 25-річний раніше судимий чоловік прийшов до дому до пенсіонерки щоб полагодити якусь побутову техніку. Але щось старенька не те сказала і він її забив до смерті палкою. Втік. Але поліцейські знайшли. Зізнався. Оголосили підозру. Заніс слідчий клопотання про обрання запобіжного до суду. 
Суддя Самсін почав сьогодні десь приблизно о 16:00 засідання з обрання запобіжного але, наскільки мені відомо, без якихось внятних пояснень перервав і переніс засідання на завтра(сьогодні, 6.11.18 - прим. редактора) на ранок, на 9:00. Можливо суддя мав якісь поважні причини!? Але це все ж не вкладається в голові. Це підозрюваний у вбивстві. Він не був затриманий на місці злочину, (а через певний час) відтак його поліця змушена відпустити додому. (так, отакий закон) Утримувати в відділенні його не мають права, це незаконно. Хто і як має його стерегти впродовж ночі? Може суддя? А якщо він «стане на лижі»? 
Сучасне законодавство помножене на специфічну поведінку окремих суддів породжує якийсь правовий сюр. І долучаю фото судді, для якого підозрюваний в умисному вбивстві має можливість йти на всі чотири, - це нормально".