1 2013 04 16 0854 800x480Ореслава Хомик склала повноваження головного лікаря КЗ ЛОР «Львіського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру». Про це посадовиця повідомила на офіційній сторінці лікарні у Фейсбуку.

"Таке ініційоване мною рішення спричинене нерозумінням і розходженням моєї позиції з позицією частини колективу щодо реорганізації установи та реформи в системі охороні здоров’я.

З метою уникнення чвар в колективі та штучного нагнітання конфліктної ситуації, яка може негативно позначитися на наданні медичної допомоги нашим пацієнтам, я свідомо прийняла таке рішення.

Реформи завжди є болючими для працівників, проте, я вірю, що обстеження і лікування дітей з нервово-психічною патологією у багатопрофільній лікарні буде якісним, доступним та принесе користь маленьким пацієнтам.

Дякую професійному колективу, департаменту охорони здоров’я ЛОДА за співпрацю. Особливе спасибі меценатам, які долучилися до покращення матеріально-технічної бази нашого диспансеру", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, будівлю дитячого психоневрологічного диспансеру на Драгоманова хочуть виставити на продаж. Працівники дитячого та дорослого психоневрологічних диспансерів протестують проти планів ліквідувати обидва заклади та приєднати їх до інших.