kozlovskky pesykДепутат міськради Львова від політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" Григорій Козловський, придбав будинок за більш ніж 2 мільйона гривень, повідомляє сайт 032.ua.

Так, згідно з повідомленням про суттєві зміни у декларації, які були оприлюднені на сайті НАЗК, депутат 26 жовтня цього року придбав будинок у селі Підберізці, що в Пустомитівському районі Львівщини.

screenshot4 5be298c6ccc7fЗагальна площа будинку становить 299,4 м.кв, а вартість на дату набуття - 2 мільйона 580 тисяч 187 гривень. 

Нагадаємо, що Григорій Козловський є найбагатшим депутатом серед своїх колег у міській раді Львова. У своїй декларації за 2017 рік бізнесмен вказав, що отримав трохи більше 16 мільйонів гривень доходу. Левову частину грошей, а саме 9, 75 мільйонів гривень, Григорій Петрович отримав від підприємця Серьогіна Дмитра Юрійовича.

Нещодавно, Козловський викупив будинок на вулиці Дорошенка у Львові за півціни.

Депутат є єдиним власником ТОВ «Королівська пивоварня», ТОВ «Холдинг «Гранд Готель»», ТОВ «Академія футболу» та співзасновником ПП «Телець».Крім того, йому належить також ресторан із акулами на площі Ринок та футбольний клуб "Рух", що базується у Винниках.

Додамо, що 31-го березня цього року у Львові відбувся історичний парад, з нагоди відкриття реконструйованого "Гранд Готелю", який також є власністю пана депутата. На святкове дійство Козловський запросив відому світську левицю, американку Періс Хілтон, яка завітала до нашого міста разом зі своїм нареченим українського походження.