picturepicture 31924856175913 90402Вигідні багатьом одеситам демпінгові ціни на поїздки в таксі, які пропонували в новому сервісі «Яндекс. Таксі », схоже, закінчилися. Сьогодні вдень кілька десятків водіїв пікетували офіс одного з представників російської компанії «Яндекс. Таксі», розташований на Прохоровській, 23 під вивіскою «Лото». Люди обурені тим, що їм не виплатили обіцяної компенсації за поїздки. Співробітники одеського офісу, побачивши натовп розлючених таксистів, спішно закрили приміщення і втекли.

За словами одесита Іллі Грихутіка, російська компанія не виплатила йому зароблених 1000 гривень, пише Думская.

«Я почав працювати в «Яндексі» з 6-го числа. Спочатку все було нормально - все виплачували. Але за останні кілька днів мені не заплатили 1000 гривень. По телефону в Києві мені сказали, що до обіду гроші будуть на рахунку, але їх немає», - розповів Ілля.

Подібна доля спіткала і Олега, але йому розрекламований сервіс «Яндекса» заборгував 3700 гривень.

«У понеділок мені повинні були перерахувати 3700 гривень так званого бонусу, але їх ніхто не перераховував, а по телефону на гарячих лініях цього сервісу толком сказати нічого не можуть», - обурений Олег.

picturepicture 28032729175926 85064
Представники "Яндекс. Такси"
Через годину після пікету таксисти все ж спіймали кількох працівників офісу, які стояли на вулиці і не наважувались зайти в приміщення. Їм запропонували пройти всім разом в офіс, але ті відмовлялися.

В результаті водії викликали поліцію, яка запропонувала представникам «Яндекса» проїхати в Хмельницьке відділення поліції, а обдуреним таксистам написати там заяву.

Зазначимо, сервіс «Яндекс» пропонував ціни майже в два рази нижче ринкових. Водіям в конторі обіцяли виплачувати компенсацію за поїздки.