46847820 2000390406687711 5600489031583399936 nСьогодні вранці, 21 листопада, у маршрутці №10 у Львові стався черговий скандал. За словами пасажира п. Валерія водій категорично відмовився їхати по передбаченому маршруту.

Львів'янин написав відповідну скаргу на Гарячу лінію міста Львова, яку пердали до Управління транспорту Львівської міськради.

"Номер 10. Сьогодні зранку. Не хоче їхати по маршруту. Замість Кульпарківської поїхав на Любінську. Не хоче їхати в заторах. Жінкам, що їхали до лікарні тикав і хамив: "А ти чого не пішла пішки?" Гроші не хотів повертати. Забирали силою. Гра по якихось дворах. Виїхав назад на Кульпарківську біля вул. Героїв УПА через суцільну смугу", - сказано у дописі.

У коментарях до скарги інші львів'яни також почали розповідати подібні випадки, що трапились із ними.

"Вчора зранку перед кольцом зелена-вашингтона 19 маршрутка щоб об'їхати тягучку висадила людей на повороті біля арсену не доїхавши до зупинки, поїхала попри маркет через парковку і виїхала на Вашингтона) поїхала собі далі) в кожного свої особливості чи як", - каже п. Олеся.

"43 Замість виїхати з Коперника на пр Шевченка, їде через Дорошенка пр Свободи, Княза Романа, не попередивши нікого і досить часто бачу таке", - пише п. Павло.

Нагадаємо, водій автобуса №13, який накинувся із кулаками на неповнолітнього пасажира, відбувся доганою.

Також нещодавно під Львовом водій маршрутки поїхав через переїзд, під час наближення поїзда.

Окрім того, у Львові водій комунального автобусу вигнав п'ятикласника із транспорту.