safe image«HoReCa Center» складається з двох галерей. У першій є кондитерська продукція українського та імпортного походження, наприклад, печиво, цукерки, торти, кава та чай. У другій галереї представлені бакалійні товари з різних країн. Всього в «HoReCa Center» 20 підприємців і функціонують 30 магазинів різної площі.

В асортименті бакалійної зони можна придбати продукцію з Італії, Іспанії, Німеччини, Польщі. Також є преміум-сегмент, відомі бренди сиру, кави, солодощів, сиров’ялених виробів, соуси, рибні консервації, борошняні вироби тощо.

1767yghjgУ магазинах є термінали, тож можна розраховуватися карткою. Продукцію буде регулярно брати на експертизу державна лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи на ОРСП. У «HoReCa Center» зручно організована логістика для клієнтів. Є можливість брати возики різного об’єму на території парковки. Галереї працюють у зручний час і для гуртових, і для роздрібних клієнтів: з 7:00 до 18:00.

Завітайте до HoReCa Center, щоб ознайомитися з асортиментом, оцінити якість товарів, а також просто попити кави чи скуштувати смачні страви з імпортних продуктів. Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі !

17 листопада відбулося урочисте відкриття «HoReCa Center»

 

1832454513fghjhgfvgb14fghjhgfghj10hjhgh15fgthjkjnhbg21eefgthyjukmjnhghjhgfhj