sadokВ управлінні освіти Львівської міськради обіцяють повністю відновити діяльність ясельної групи у дитячому садку №109. Пожежа, яка сталася 17 лютого, вогнем знищила приміщення ясельної групи, також стали непридатними для користування ліжечка та меблі. На ремонт приміщення дитсадка виділять 100 тис. грн., окрім того будуть закуплені ліжечка, меблі, матраци та обладнання.

Про це Форпосту повідомила в.о. керівника міського управління освіти Зоряна Довганик

Вона запевнила, що «жодних долучень батьків не потрібно». Раніше у соцмережах виникли чутки, що для відновлення садка шукають «благодійників», а батьків закликають долучитись коштами. Відповідну світлину було опубліковано у спільноті Батьківська Рада Львівщини.

skrin

«Ми не можемо шукати благодійників, тому що в міському бюджеті будуть передбачені кошти на відновлення діяльності цієї групи. Хто хоче долучитись, може це зробити», - зазначила Зоряна Довганик.

Нагадаємо, що ймовірною причиною займання у дитсадку стало коротке замикання в електромережі. Займання виникло вночі 17 лютого у дошкільному навчальному закладі №109 на вул. Рутковича. Охоронець помітив займання і викликав пожежників. Вогонь знищив меблі, дитячі речі, вхідні двері в спальню, килими, пластикове вікно, пошкоджені дитячі ліжка