Колектив "Радио Вести" залишає радіостанцію. Про це в п'ятницю повідомили ведучі в ефірі радіостанції, передає Укрінформ з посиланням на lenta.com.ua.

"Починати ще одну віху всередині війни - це недоцільно. Особисто я припиняю співпрацю з "Радио Вести", так само робить дуже багато моїх колег. Ви, вочевидь, чули, що звільняється генеральний продюсер Віталій Докаленко, шеф-редактор інформаційної служби Ольга Куришко", - заявив ведучий Дмитро Тузов.

Відзначається, що мовлення радіо має бути припинено через відмову Національної ради з питань телебачення і радіомовлення продовжити ліцензію замовнику.

"Ми просто хочемо підбити невеликий підсумок, можливо, сказати вам: "До побачення"... По суті справи, це наші останні ефіри. Можливо, ще будуть ефіри, можливо, ще буде ефір у вівторок", - повідомили ведучі.

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 лютого перенесла розгляд питання про продовження строку дії ліцензії "Радио Вести" (ТОВ "ТРК "Дивосвіт") на мовлення у Києві на 3 березня.

Днем раніше Нацрада відмовила "Радио Вести" (ТОВ "ТРВК "Мастер") у продовженні ліцензії на мовлення в Харкові.