parasyukПоліція Бахмута Донецької області проведе перевірку конфлікту народного депутата України Володимира Парасюка і журналіста Андрія Дзиндзя в одному із готелів міста. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Донецької області.

24 лютого, поліція Бахмута отримала повідомлення, що народний депутата вдерся у номер журналіста та погрожує йому зброєю. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала факт порушення нардепом норм закону. Зокрема було встановлено порушення правил користування вогнепальною зброєю. «Поліцейські виявили у депутата Верховної Ради, який є власником зареєстрованої вогнепальної зброї, нагородний пістолет «Форт-17» та мисливський промисловий нарізний карабін. Мисливська зброя знаходилася у відкритому стані, на ремені, що є порушенням закону та тягне за собою відповідальність», – йдеться в повідомленні.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. Народному депутату загрожує накладення штрафу від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням зброї і бойових припасів.