Міністр оборони наказав провести службове розслідування щодо фактів незадовільного харчування військовослужбовців

До військової частини вже виїхала група представників Міністерства оборони для здійснення перевірки, пише Львівська газета.

У зв’язку з інформацією, розповсюдженою у засобах масової інформації про незадовільний стан харчування у військовій частині, дислокованій у Самборі, що на Львівщині, міністр оборони України призначив службове розслідування цих фактів. Про це інформує сайт Міноборони України.

Як зазначено на сайті Міноборони, послуги з харчування у зазначеній військовій частині, згідно з укладеним договором, надає компанія ТОВ «Геус-груп». Відтак, за рішенням міністра Степана Полторака, спеціальні мобільні групи представників міністерства перевірять усі військові частини, у яких надає послуги з харчування ТОВ «Геус-груп».

Міністр оборони України звернувся до головного військового прокурора України з метою порушення карної справи щодо зазначених фактів і покарання винуватих.

Зазначимо, в соцмережах повідомляли, що у військовій частині в Самборі у їжі виявили хробаків. Як писали користувачі соцмереж, такі випадки у цій частині не є поодинокими.