znesinnia 3Учора, 28 лютого, нарешті державні виконавці Галицького ДВС м.Львова в екстремальних умовах ознайомили директора ТзОВ „АРХІБУД” із рішенням суду стосовно заборони здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи по вул.Довбуша, 15 та накладення арешту на дану земельну ділянку.

Про це повідомляється на сторінці Варта 1 у Facebook.

Директор усіляко уникала зустрічі із виконавцями. Тому декілька днів вони очікували боржника то під будинком, де зареєстровано місце проживання, то під офісом фірми.

Пані Барбадин навіть написала заяву-повідомлення, у якому вимагає у ДВС „припинити переслідування мене та членів моєї сім'ї з приводу виконання ухвали Господарського суду”.

Відповідно до закону „Про виконавче провадження” у зв'язку із врученням і ознайомленням із судовим рішенням та виконавчим листом відповідне виконавче провадження вважається закінченим.

У разі продовження будівельних робіт, правоохоронні органи ЗОБОВ'ЯЗАНІ порушити кримінальну справу про невиконання судового рішення.

Нагадаємо, 20 лютого у Львові суд заборонив проводити будівельні роботи на Довбуша, 15, триває судовий процес. Як відомо, що будівництво пов’язаною із народними депутатами-братами Дубневичами фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша ведеться із порушеннями  природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину.