tramvaj11
Фото: Щоденний Львів
Від міської влади Львова вимагають забезпечити належний технічний стан трамваїв та  безперебійне курсування трамвайних маршрутів. Оскільки за останні місяці кількість скарг львів’ян на роботу електротранспорту у місті сягнула критичної межі. Про це сьогодні, 2 березня, під час сесійного засідання Львівської міської ради повідомив депутат Андріян Гутник, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться у зачитаному ним зверненні, протягом минулих місяців кількість скарг львів’ян на роботу електротранспорту у місті сягнула критичної межі: у ЗМІ та соціальних мережах зафіксовано десятки випадків загальної зупинки руху трамваїв на різних маршрутах.

«Вимагаємо від влади міста негайно вжити всіх необхідних заходів, аби забезпечити належний технічний стан трамваїв та їхнє безперебійне курсування у Львові. Окрім цього, вимагаємо публічно оприлюднити інформацію про кількість трамваїв, які є у власності ЛКП «Львівелектротранс», технічний стан кожного з них, кількість трамваїв, які потребують капітального ремонту та реальну щоденну кількість транспортних засобів, які курсують трамвайними маршрутами міста», – наголосив Андріян Гутник.