1 90807ns. 4321hot 1На Львівщині з приватного будинку, охопленого полум’ям, сусіди винесли чотирирічного хлопчика, йдеться у сюжеті ТСН.

Коли хата загорілася, двоє дітей спали. Бабуся, яка лишалася з ними, пішла працювати на город. Дівчинка з хати вийшла сама, коли почула крики на вулиці, а от хлопця довелося рятувати.

Зараз Іванко ледь ворушиться. Його з важкими опіками рук та ніг тільки перевели з  реанімації до звичайної палати. Дихальні шляхи не ушкоджені, кажуть медики, але опіки тіла дуже глибокі.

Форпост також писав: Львівські лікарі вдруге прооперували 4-річного хлопчика, що обгорів під час пожежі на Жовківщині

“Найбільше права кисть, глибокі опіки. 3 ступінь. Будемо думати, як зберегти ті пальчики”, - коментує завідувач опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні.

Від будинку мало що залишилось. Вогонь знищив все, що було всередині і зруйнував дах. Під час пожежі батьки були на роботі, бабуся - на городі. Те, що хата горить, побачив старший син родини, який якраз повернувся зі школи.

Коли сусіди прибігли на допомогу, побачили на вулицю молодшу дівчинку, яка вийшла на крик брата. Вона не постраждала. А от Іванка довелося витягати з полум'я. 

Розбили вікно, дітей витягнули та й все. Горіло страшно, ми так близько живемо, вітер був сильний ще”, - ділиться сусідка.

Вогонь вдалося загасити, тільки коли приїхали пожежники. Що саме стало причиною займання, правоохоронці ще встановлюють. Підозрюють дитячі пустощі або закорочення електродротів. Батько з дітьми зараз живе у родичів. А мати з Іванком у лікарні. Чи вдасться врятувати хлопчику руку, лікарі вирішать за тиждень.