parkznСьогодні, 14 березня, у Львові під стінами міської Ратуші на пікет проти забудови парку «Знесіння» зібралися небайдужі громадські активісти та мешканці.Пікетувальники закликали львів’ян приєднуватись до блокування будівництва на вул. Довбуша, 15, а міську владу підтримати боротьбу.

Про це повідомляє кореспондентЛьвівського порталу.

Так, о 10.00 год. під стінами міської ради Львова зібралось кілька десятків громадян із плакатами «Захисти лису гору від мародерів!», «Збережемо парк», «Руки геть від парку Знесіння», «Мамо, а де парк?» та ін. Мітингувальники вимагали міську владу перестати підтримувати тотальну забудову Львова, зокрема доєднатись до боротьби за парк «Знесіння».

«Це для нас дуже важливо: ми живемо там, і ми вважаємо, що треба зберегти те, що розташоване в центрі міста… У Львові є шматочок лісу, який ми можемо зберегти своїми силами для наших дітей. Ми хочемо привернути увагу влади до цієї проблеми. Ми живемо поруч, там часто гуляємо і бачимо, що й інші львів’яни часто гуляють цим парком. Хочеться, щоб він залишився і для наступних поколінь», зазначила місцева мешканка Надія Марченко.

Також активісти закликали львів’ян поєднуватись до блокування будівельних робіт на вулиці Довбуша, 15.