gavrКолегія суддів Апеляційного суду Львівської області сьогодні, 15 березня, знову перенесла розгляд апеляційної скарги адвоката Дмитра Гаврилюка, якого підозрюють в організації замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка, внаслідок чого загинули троє його охоронців. Розгляд справи перенесли через неявку прокурора.

Про це повідомляє кореспондент IA ZIK.

Головуючий суддя Василь Михалюк повідомив, що прокурор подав клопотання про відкладення розгляду даної апеляційної скарги на інший день, оскільки «він зайнятий і не може прибути на судовий процес».

У свою чергу, адвокати підсудного вважають, що такі дії прокурора – свідоме затягування вирішення справи по суті, звичайний тактичний хід.

Відтак, колегія суддів ухвалила: відкласти розгляд апеляційної скарги на 22 березня 2017 року на 14.30.

Зауважимо, минулого разу розгляд апеляції Гаврилюка перенесли через хворобу адвоката.

Нагадаємо, 29 серпня у Старому Селі Пустомитівського району, що поблизу Львова, вибухнув позашляховик «Мерседес», унаслідок чого загинуло троє чоловіків. Ще один із травмами був госпіталізований. В автомобілі спрацював вибуховий пристрій. Після вибуху автомобіль ще обстріляли з автоматичної зброї.

Згодом з’ясувалося, що це авто належало ПАТ «Львівський холодокомбінат», власником якого є бізнесмен Богдан Копитко.

У замаху на бізнесмена підозрюють Дмитра Гаврилюка. 2 лютого колегія суддів дозволили йому вийти під заставу.

А вже 3 лютого Галицький районний суд Львова обрав для Дмитра Гаврилюка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів без визначення розміру застави у справі щодо вбивства підприємця Мар’яна Родича.