62452086 2289060274754955 5230968346291208192 nУ Новому Роздолі на Львівщині попереджають про небезпечного чоловіка, що чіпляється до дітей та заманює їх у пастку. Його жертвами ледь не стали двоє 13-річних дівчаток. Про це Форпосту повідомила мама однієї з потерпілих Наталія Ільчишин.

"Це сталося ввечері 4 червня. Він розгулює по місту і чіпляється до дітей, дівчаток і тягне силою їх в кущі! На превелике щастя в нас є небайдужі люди, які прийшли на допомогу, а правоохоронні органи швидко зреагували. Дуже дякуємо лікарю Таламі Ярославу Васильовичу, який допоміг дівчатам і швидко викликав поліцію", - каже пані Наталія.

Потерпілі написали на нього заяву.

Наступного дня зловмисника таки розшукали та затримали поліцейські. Справу передали до суду.

"Мені сказали у поліції, що передають справу в суд.  Це може затягнутися до місяця часу. Натомісь він написав заяву про те, що нікуди не поїде з міста і його відпустили", - розповідає жінка.

Сьогодні, 13 червня, у мережі Фейсбук було оприлюднене фото підозрюваного із попередженням для батьків інших дітей. Дехто із користувачів одразу впізнав чоловіка.

"Він ще нападав і раніше, років 8 назад. Я це лице запамятала назавжди. Він спочатку розгулює і роздивляється, а коли стемніє, то ловить. Добре що подруга бойова, то вирвалась, а якби ні, то фіг знає що би було. А люди зупинялись і просто спостерігали, як він обнімає і хватає кричащу 12 річну дитину", - згадує дівчина Анастасія у коментарях.