abeadf5e43eb5778a5cf4a32706387eae8afa43eЗа час каденції Тараса Батенка у Верховній Раді України залучено майже 100 мільйонів гривень на понад 700 різноманітних заходів та об’єктів і задля розвитку виборчого округу № 123 на Львівщині. Про таке повідомив народний депутат України Тарас Батенко.

«Ці кошти зайшли фактично у кожний населений пункт. Були реалізовані сотні проектів з покращення інфраструктури, зробили ремонт народних домів, освітніх та медичних закладів, облаштували дитячі та спортивні майданчики. Це своєрідний рекорд для мого рідного округу із залучення державного фінансування. Я з командою на цьому не зупиняємось і продовжимо роботу. Наша мета – зробити його комфортним для життя громадян», – зазначив Тарас Батенко.

Серед великих проектів, реалізованих за сприяння Тараса Батенка, варто відзначити реконструкцію площі Вічевої та прилеглих вулиць у Золочеві, капітальний ремонт народних домів у селах Вороняки, Шпиколоси, Лагодів, Романів, Під’ярків та інших, будівництво дитячого садка в Рудниках та закупівля сміттєвозів із контейнерними баками у Перемишлянах.

За словами Тараса Батенка, на наступні роки у нього в пріоритеті розбудова мережі дошкільних установ та недопущення оптимізації закладів охорони здоров’я.

До виборчого округу № 123 на Львівщині входять Золочівщина, Миколаївщина, Перемишлянщина та місто Новий Розділ.