1 35e67en sh879o5t 212«Просимо Вас змінити цього кандидата. Людина абсолютно недостойна бути депутатом від нашого регіону. Людина далеко не нова і не з новим обличчям. Це вже третя, чи четверта партія, в якій він перебуває», - йдеться у відеозверненні учасника Революції Гідності, члена Спілки учасників АТО м. Жидачева Івана Гивеля до лідера партії «Голос» Святослава Вакарчука стосовно балотування від цієї партії у в.о. №126 Володимира Гаврона.

2 456ee 685844nshot 1
Володимир Гаврон

«Людина (Гаврон – ред.) ще з часів Майдану і до сьогоднішнього дня проявляла себе не з зовсім хорошої сторони. У нас було багато претензій до нього як до волонтера під час Майдану і ще більше претензій як до волонтера під час новітньої російсько-української війни», - наголошує Іван Гивель.

«Перша претензія, чому все волонтерство проходило скрито. Нікого не підпускали до коштів, які приходили з-за кордону, які надавали місцеві люди, які надавала адміністрація. Ми вимагали звітів від Гаврона, ми нічого не почули», - обурюється Гивель.

«Пане Вакарчук, ми звертаємося до Вас не тому, що хочемо дискредитувати Вашу партію. У нас в місті є багато молодих і розумних людей. При великому бажанні Ви завжди зможете вибрати людину толкову, розумну, яка дійсно буде підтримувати ідеї українського народу. Будь ласка, прислухайтеся до наших слів», - просить Іван Гивель Святослава Вакарчука.

Додамо, що це не єдине звернення до Вакарчука від активних і шанованих жителів Жидачева з проханням переглянути кандидатуру Володимира Гаврона як кандидата у депутати від партії «Голос» у 126-му виборчому окрузі.