1 57895reen 897shot 1Президент України Володимир Зеленський вимагає звільнення виконуючого обов'язки голови Державної фіскальної служби Олександра Власова.

Про це повідомляє Тиждень.ua.

Як повідомляється, в ході наради з питань розвитку морських портів України, яка відбувається сьогодні, 13 липня, в Одесі, Зеленський попросив в. о. очільника ДФС Власова написати заяву на звільнення.

"Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися з людьми у вашій вертикалі. Скажіть, будь ласка, мені дату, щоб я знав про це не з фейсбуку, а з реальних документів", - заявив глава держави.

За словами Зеленського, вимога пов'язана з тим, що керівник ДФС не звільнив очільників митниць у Львівській, Закарпатській, Волинській та Чернівецьких областях, чого раніше вимагав президент. Власов замість звільнення відправив очільників митниць у відпустку.

"Я попросив надати мені реальні документи. Вони не збігалися з вашим постом у фейсбуці. Тобто ви відправили людей у відпустку", - зазначив президент.