orig 452756«Галатасарай» знову проявляє інтерес до форварда «Гента» Романа Яремчука, повідомляє Sport.ua

Раніше турецький клуб вже цікавився форвардом збірної України. Однак пріоритетним варіантом в атаку для «Галатасарая» був Радамель Фалькао.

Колумбієць відмовив турецькому клубу, і тепер керівництво «Галатасарая» повернулося до варіанту з Яремчуком. Керівництво клубу вже контактувало з представниками українця.

Підігріває інтерес «Галатасарая» і вдалий старт нового сезону для Яремчука - 3 голи в 3 матчах, в тому числі вчора в ворота «Віторула» в кваліфікації Ліги Європи.

Роман Яремчук — 23-річний український футболіст, що народився у Львові, нападник бельгійського клубу «Гент». Автор найшвидшого голу в історії Української Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, раніше Форпост писав, що батьки та рідний брат приїхали до Львова, щоб підтримати Романа Яремчука - 23-річного форварда збірної України.

Олег та Оксана Яремчуки та брат Романа Володимир приїхали із села Поріччя Задвірне, що на Городоччині. Батько форварда також був футболістом, вихованцем львівських "Трудових резервів". У 1992 році грав за ФК "Карпати".

Роман Яремчук є також нападником бельгійського клубу "Гент" та автором найшвидшого голу в історії Української Прем'єр-ліги. У 2012—2015 роках виступав за юнацькі збірні України всіх вікових категорій. Був учасником юнацького Євро-2014 та молодіжного чемпіонату світу 2015 року, на якому забив 1 гол. Із 2014 року грає за молодіжну збірну. Дебютував за національну збірну 6 вересня 2018 р. у виїздному матчі проти збірної Чехії.