ZIK

Виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні 9 грудня прийняв рішення про надання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова.

Відповідно до рішення з міського бюджету м. Львова нададуть одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова на загальну суму 10 000 000 грн.

Нагадаємо, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій отримав перші заяви від учасників АТО на отримання одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових потреб у розмірі 100 тис. грн замість земельної ділянки за межами міста Львова. Таку допомогу учасники АТО отримають у грудні цього року.

Учасники АТО кілька тижнів пікетували Ратушу. Таким чином вони не погоджувались із текстом проекту ухвали, яка передбачала виділення бійцям земельних ділянок між с. Білогорща та мікрорайоном Рясне. Львівська міська рада знайшла компроміс з бійцями. Замість земельних ділянок або квартир вони зможуть отримати від міста 100 тис. грн.