Фахівці міської ради Львова, обласної державної адміністрації, спільно з депутатами та активними мешканцями мають виїхати в село Добряни та провести зустріч щодо можливого використання земельної ділянки біля села для розміщення об’єктів поводження з ТПВ. Таке доручення сьогодні на сесії міської ради Львова озвучив Андрій Садовий.

Скоординувати роботу цієї групи експертів має Іван Рудницький, якого призначили позаштатним радником міського голови Львова, передає прес-служба мерії.

«Перше питання, яке нам треба буде взяти в роботу – ми отримали лист-звернення від обласної адміністрації щодо земельної ділянки біля села Добряни. Треба взяти фахівців від міста, від області, щоб були представники земельних ресурсів області, з обласної екології, когось з департаменту ЖКГ, невідкладно виїхати туди, поспілкуватись з громадою і з’ясувати, чи та ділянка можлива, щоб ми почали по ній активну роботу. Треба просто активно працювати з громадами», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.             

Як повідомляв Форпост, вказана земельна ділянка знаходиться за 28 кілометрів від Львова. Загальна площа землі 100 га, за категорією – це землі промислового призначення вапнякового характеру і не придатні для сільськогосподарського використання.