1 0 28vku156Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин минулого тижня зустрівся з делегацією компанії Cadogan Petroleum на чолі з її головним виконавчим директором Гвідо Мікелотті, повідомила прес-служба Львівської облради, інформує "Бойківська правда". 

Головний виконавчий директор компанії Гвідо Мікелотті, акцентував, що компанія Cadogan Petroleum розглядає Львівщину як головний центр своєї діяльності, адже вбачає в регіоні сприятливе середовище для роботи та інвестицій.

Окрім того, він заявив про намір продовжувати працювати на Львівщині, зокрема у Старосамбірському, Самбірському і Турківському районах.

"Йдеться про продовження діяльності та отримання спецдозволу на видобування Блажівського нафтового родовища, а також про продовження спецдозволу на Бітлянській ділянці. Наразі компанія підготувала і подала всі необхідні документи в Державну службу геології та надр України та розраховує на підтримку місцевої влади, коли їй надійдуть ці документи від ДГС", – пояснив Гвідо Мікелотті.

У свою чергу Олександр Ганущин повідомив гостям, що компанії, які беруть дозволи, пов’язані з нафтою і газом в області, підписують угоду про соціальну підтримку територій, на яких планують працювати.

"У даній ситуації йдеться про Старосамбірський і Турківський райони. Громадам важливо, щоб наміри про соціальну підтримку територій Ви задекларували на рівні угоди з тривалим терміном", – сказав очільник облради.