1567193995 3550 650x410Народний депутат-мажоритарник від "Європейської солідарності" Михайло Бондар потрапив у ДТП і нині перебуває в лікарні в Коростишеві. У нього зламані ребра, численні забої, повідомляє ТСН.

Бондар саме їхав на вихідні до родини в Сокаль на Львівщині. Для поїздки скористався сервісом пошуку автомобілів "Бла бла кар".

"Я АТОвець. Тому, якщо є можливість придбати машину - то капеланам купили автобус, то так джипи там хлопцям... Тобто, я поки без машини. Тому користуюся ось таким чином послугою "Бла бла кар". Це швидко, це добре", - пояснив нардеп.

В авто перебували четверо людей - Бондар, водій, його дружина та ще один пасажир. Саме їхали Житомирською областю.

"Як сталася сама аварія, я не бачив. Оскільки напередодні сиділи допізна і голосували - я, відповідно, заснув. І пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару. Машина кілька разів перекинулася. Витягли всіх. Всі живі", - розповів Бондар.

Нардеп зазначив, що всі вижили завдяки тому, що були пристебнуті пасками безпеки.

Причини аварії встановлює поліція. Водії-очевидці розповіли, що в авто, в якому їхав нардеп, луснуло колесо.

Михайло Бондар - депутат-мажоритарник від "Європейської солідарності" Петра Порошенка. Він переміг в окрузі №119 (Львівська область). У парламенті попереднього скликання він був членом фракції "Народного фронту", був головою підкомітету з питань вугільної промисловості. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/mashina-kilka-raziv-perekinulasya-nardep-vid-partiyi-poroshenka-potrapiv-u-dtp-1403397.html