16708438 710506519120560 3431107121434705061 n
Фреймут також є обличчям ЖК "Щасливий" у Львові
Нова ведуча проросійського телеканалу "Інтер" та колишня зірка "Ревізора" Ольга Фреймут планує відвідати "WoW Conference Конференцiя iдеального сервiсу", яка відбудеться 4 жовтня у Львові. 

"Пані Ольга думає, що достатньо обруднилася переходом на "Інтер"? Я б не був таким впевненим. Приїзд до Львова - сміливий хід служки проросійського телеканалу. Всяке може бути", - каже засновник "Економічного бойкотного руху" Олег Радик.

Нагадаємо, раніше телеведуча пояснила чому пішла працювати на скандальний телеканал "Інтер".

Як стало відомо раніше, знаменитість стала однією з ведучих нового ток-шоу "Роман з Ольгою", прем'єра якого відбулася у вівторок, 17 вересня. Поява телеведучої на проросійському каналі викликало хвилю обурення в мережі, їй тут же пригадали фразу "не ходіть по інших каналах". В інтерв'ю Фреймут відповіла на критику.

"Я знаю, що всі канали маніпулюють своїми глядачами. Всі-всі-всі! Я вам можу це гарантувати. Тому, коли люди піддаються стадному рефлексу, кажуть, "вона пішла на проросійський канал", значить, це не мій глядач. Мій глядач розбирається в ситуації. Він розуміє, де його обманюють, а де - ні", - говорить Фреймут.

"Я, наприклад, не розумію, хто придумав заборонити показувати на Новий рік "Іронію долі, або З легким паром!". СРСР - це ж взагалі інша країна була. Це все одно, що сьогодні ви любите свою маму, а завтра вже ні, тому що вона щось зробила, що вам не сподобалося. Як можна за мить розлюбити?!", - обурюється телеведуча.