Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->
1 0 ns75 844 0hot 3У ніч на 30 вересня на залізничній станції Мостиська-2 потяг Львів–Вроцлав під час перестановки вагонів з широкої колії на вузьку євроколію обірвався один з домкратів, які утримували вагон. У результаті вагон різко перехилився, а деякі пасажири отримали легкі ушкодження.
 

Про це повідомляє ZAXID.NET із посиланням на слова однієї з пасажирок цього потяга. Інформацію про інцидент підтвердили і залізничники.
Інцидент з потягом трапився о 3:20 ночі. Поїзд 051Л Львів–Вроцлав приїхав на станцію Мостиська-2, де вагони за допомогою чотирьох домкратів почали підіймати та замінювати їм шасі під європейську вузьку колію. Під час перестановки одного з вагонів зламався один домкрат, внаслідок чого вагон різко перехилився на сторону.
За чотири години після інциденту залізничникам вдалося відремонтувати домкрат, завершити процедуру перестановки вагонів та відновити рух потяга. Жодних компенсацій за затримку руху пасажири не отримали.
Повідомляється, що внаслідок цієї події частина пасажирів потяга зазнала незначних травм, але за медичною допомогою не звертались.
У компанії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця», яка обслуговує цей поїзд, без офіційного запиту відмовились коментувати інцидент з потягом.