Всеукраїнський дитячо-юнацький спортивний клуб "Альянс", який існує з 2003 року і спеціалізується на тайському боксі, може залишитися без приміщення для тренувань.

«Клуб на даний момент орендує приміщення спортивного залу в Лісотехнічному університеті.На початку домовленість про оренду цього приміщення була з завідувачем кафедри фізичного виховання Миколою Славіком. Коли ми домовлялись з ним про оренду цього приміщення, воно було в непрацюючому і занедбаному стані. Ми своїми силами як могли приводили зал в робочий стан. Звісно, на повноцінний ремонт у нас можливості не було, але зал працює вже на протязі трьох років, виховує нових чемпіонів в тому числі і студентів Лісотехнічного університету», - розповіли у клубі.

«Спочатку Славік, заборонив нам брати в оренду зал на всі робочі дні, і суттєво скоротив години роботи,за які ми оплачували оренду.Далі став вимагати від нас, що б ми зробили ремонт в приміщенні.. Далі – ще веселіше. Раз по разу він просить, аби ми робили ремонт (за свої кошти і без відмінусування вартості оренди), іншим разом може дзвонити і вимагати, щоб ми терміново покинули цей зал. І так по два - три рази в місяць.Наприкінці 2016 року, вище керівництво університету вирішило забрати нас під свій контроль. В бухгалтерії нам нарахували орендну плату вартістю в 150 грн за 1 годину!!!Письмову угоду вони заключити відмовились. Несамовиту дороговизну оренди пояснювати не захотіли. Не зважаючи на це Славік, продовжує нам дзвонити і вимагати, щоб ми робили ремонт чи виїзджали з залу негайно», - кажуть у клубі.

У клубі просять допомоги в громадськості, бо бояться, що ніде буде тренувати дітей.