synyutkaОчільник Львівської області вирішив поставити перед собою та командою доволі високу планку – відкривати щонайменше два підприємства на тиждень. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.  На такі плани його надихнув щойно реалізований проект «Галіція Грінері».

«Вкотре маємо підтвердження – на Львівщині сприятливий інвестиційний клімат. Сьогодні відкрили другу чергу тепличного комплексу «Галіція Грінері». Іноземні інвестори вклали в розвиток області 600 тисяч євро.Ставимо за мету відкривати на Львівщині щонайменше два підприємства в тиждень», - написав Олег Синютка. Відтак, якщо задум губернатора вдасться, до кінця року на Львівщині з’явиться понад 60 нових підприємств.

Щоправда, коментатори не надто вірять словам Олега Синютки. Людей більше цікавить, яким буде рівень заробітньої плати на таких іноземних підприємствах, та чому Львівщина не вирішує нагальних проблем, займаючись розповідями про неймовірні плани на майбутнє.

Нагадаємо, 3 квітня у місті Буськ Львівської області відкрили другу чергу теплиць компанії «Галіція Грінері». Це компанія із 100 відсотками інвестицій із Нідерландів. На гроші інвесторів тут уже спорудили дві теплиці, де вирощують різні види салату за методом так званої сухої гідропоніки. В Україні салат вирощують лише у цих теплицях на Львівщині.