pidpr
"Фото з так званих виробничих майданчиків підприємств, які, на думку ДРС, рятують Україну від небезпечних відходів і яких Мінприроди, на їх думку, даремно позбавило ліцензій. Без коментарів", - міністр
Експертно-апеляційна рада Державної регуляторної служби України задовільнила 10 із 17 скарг ліцензіатів у сфері поводження із небезпечними відходами щодо рішення Мінприроди про анулювання ліцензій, прийнятих за результатами планових перевірок діяльності суб'єктів господарювання у цій сфері. Про це повідомив міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

За його словами, ДРС фактично хоче повернути ліцензії недобросовісним підприємцям.

pidpryje«Ми перевіряли утилізаторів небезпечних відходів не для знищення окремих підприємств, а для очищення цієї сфери від недобросовісних ділків.Скирти ртутних ламп по всій країні, повторно перепаковані життєво необхідні ліки, тони мастил у ріках, заражені голки та шприци на сміттєвих полігонах, пестициди у криницях, озера гептилу на вулицях міста…», - пише на своїй сторінці у Остап Семерак.

Міністр наголошує, що держава має бути безкомпромісною і жорсткою в диктуванні умов щодо роботи з небезпечними відходами, бо йдеться про значну небезпеку і загрозу для здоров'я українців.

pidpryjem«Зараз у мене єдине бажання - почути пояснення від ДРС.
Ми очікуємо на офіційні рішення цього органу.

СПИСОК «Переможців»:
1. Заготівельно-виробниче ПП «Регіон-2001»
2. ТОВ Стелла-97»
3. ПП «Херсонський завод пластикових виробів»
4. ПП «Центр екологічної безпеки»
5. ТОВ «Укрвторутилізація»
6. ТОВ «НВП «Хімпроммет»
7. ПП «Екостандарт-Т»
8. ТОВ «Екопровайд»
9. ТОВ «Еко Нова»
10. ТОВ «Український центр поводження з відходами», - написав Остап Семерак.