IMG 5437 CR2Секретар міської ради Дніпра, член фракції "Самопоміч" В'ячеслав Мішалов виступив з публічною заявою і записав відповідне відеозвернення, в якому він дав свою відповідь на звинувачення в корупції.

«Моя заява - це результат спостережень за ситуацією, заручником якої може стати кожен. Я добре поінформований про всі процеси, які відбуваються в міській раді Дніпра, у фракції і в партії «Самопоміч». Можу сказати, що сьогодні ми спостерігаємо найчистішої води фарс. Ті огульні звинувачення, які лунають на адресу мене і моїх близьких, розігруються зрадниками і простими реваншистами. Я закликаю лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового втрутитися, провести чесне розслідування і дати по руках тим, хто займається розвішуванням ярликів», - звертається до місього голови Львова В'ячеслав Мішалов.

За його словами, усі звинувачення на його адресу – це спроба помститися за те, що Дніпро перестав приймати львівське сміття, не підтримав блокаду ОРДЛО, збирався будувати новий аеропорт.

«Давайте не будемо забувати про те, який внесок і хто з нас зробив в досягнення партійних цілей. Зараз ні в кого немає права ставити свої політичні амбіції вище закону, вище інтересів людей. Той, хто хоче спекулювати інформацією, що межує з ідіотизмом, і намагається привернути увагу, нібито, гучними темами, космічними цифрами повинен розуміти: в місті Дніпро є люди, здатні відповісти на ці звинувачення. І це будуть вже не порожні заяви. Я готовий представити чіткий, підкріплений необхідними документами фактаж, здатний знищити політичні кар'єри тих, хто так ними дорожить. Я ще раз прошу бути розважливими і приймати зважені рішення, а не йти на поводу у тих, хто ось вже два роки не може змиритися з поразкою своїх амбіцій перед реальністю», - заявляє член фракції "Самопоміч" у Дніпропетровській міській раді В'ячеслав Мішалов.

Секретар міської ради також додав, що уже надіслав відповідні звернення до НАБУ і Садовому.

«Зараз ми збираємо всі факти. І дуже скоро на прес-конференції в Києві я їх озвучу. Я запевняю, що підігрувати в нинішньому театрі абсурду я не буду. Всі схеми і вся «подноготка» діячів від «Самопомочі» будуть передані журналістам в найближчий час і в повному обсязі», - завершує своє гнівне звернення В'ячеслав Мішалов.

Нагадаємо, В’ячеславу Мішалову, секретарю Дніпровської міської ради і члену фракції «Самопоміч» та Артему Хмельникову, голові фракції «Самопоміч» і голові бюджетної комісії Дніпровської міської ради виконавчий комітет рекомендував добровільно скласти депутатські мандати. Причиною такого рішення виконкому, за інформацією прес-служби «Самопомочі» були результати роботи робочої групи, яка вивчала інформацію про можливі корупційні дії В’ячеслава Мішалова та бездіяльність в такій ситуації Артема Хмельникова.