smittjanaradaУ Львівській обласній раді відбувається нарада за участі керівництва міста та області і народних депутатів. Посадовці говорять про вирішення сміттєвої кризи у Львові.

"Втретє за тиждень нас збирає ... сміття( У Львівській обласній раді - нарада за участі народних депутатів від Львівщини, Андрія Садового, Олега Синютки, Олександра Ганущина, мерів міст з області, директорів комунальних підприємств. 

Якщо коротко - то ситуація непроста. Третина сміттєвих майданчиків у Львові переповнена. Температура повітря зростатиме, а це не на руку санітарно-епідеміологічному стану. Інші області України на рівні рішень своїх рад відмовились приймати львівське сміття. Деякі обласні міста приймають, але це не розв'язує проблеми. 

Хотіла б наголосити, що політиці тут не місце! Кожен має просто добре робити свою роботу і нести за це відповідальність. Щоб львів'яни не були в статусі "безневинно потерпілих". Впевнена, що такий діалог на високому рівні мусить зрушити ситуацію з міста!", - написала на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Оксана Юринець.