"Прикро, що страсний тиждень почався так - усунули, позбулись о.Юстина Бойка - багаторічного настоятеля Свято-Іванівської Лаври", - про це написав на своїй сторінці у ФБ нардеп Ігор Васюник.

«О.Юстин - надзвичайно освічена, відкрита, чесна і світла людина. Завдяки йому ми маємо можливість зберегти і більше дізнатись про спадщину великої української родини Шептицьких. Чому усунули - бо він як кістка в горлі стоїть всім, хто будь-якими методами намагався заблокувати будівництво пам'ятника Андрею Шептицькому у Львові і тим, хто тепер має намір роздерибанити землі Шевченківського гаю під приватний бізнес-проект. Огидно було читати новину на одному з львівських сайтів про "звільнення" о.Юстина, де в довідці маніпулятивно "приписали" йому лише штучно роздуті скандали, які були частиною інформаційної війни проти о.Юстина... і там же чи свідомо чи від великого невігластва - жодного слова про те, скільки великих справ він зробив», - обурився Ігор Васюник.

Нагадаємо, у неділю, 9 квітня, отець Юстин Бойко офіційно перестав бути настоятелем Свято-Іванівської лаври Студійського уставу УГКЦ у Львові, яка розміщена на території Музею народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1).