20151117170551«Завдяки добрим погоднім умовам ми вже розпочали ремонтні роботи на 10 напрямках. Серед них магістральні напрямки: Львів – Кам’янка-Бузька, Львів – Тернопіль, Львів – Самбір, Львів – Пустомити, Миколаїв – Городок. Це дає нам надію, що обсяг виконання робіт цього року буде більшим, аніж 2 млрд грн», – розповів на прес-конференції голова Львівської ОДА Олег Синютка, пише Львівська газета.

За його словами, сьогодні можна констатувати, що до бюджетів області від виконання митних платежів поступить більше, ніж 330 млн грн. Половину цієї суми використають на ремонти доріг Львівщини.

Окрім цього, до кінця року на Львівщині планують відкрити новий Бескидський тунель. Він пролягатиме на відстані 30 метрів ліворуч від діючого на 182-метровій глибині від поверхні Бескидського хребта і буде завдовжки 1764,5 метра. Тунель обладнають сучасними приладами робочого й аварійного освітлення, вентиляції, відеонагляду, засобами зв’язку та сигналізації, пожежної безпеки, системою антикорозійного захисту, іншими контрольними приладами.