kolyayaruna

Відомі львівські журналісти Микола Савельєв та Ярина Коваль-Савельєва оприлюднили звернення, в якому попросили організаторів зняти їх з міського конкурсу «Шляхетна львівська родина».

«Щиро дякуємо за честь бути номінованими на звання «Шляхетна львівська родина», яке присуджується раз на рік найдостойнішій львівській родині до Дня міста.

Фігурування в цьому конкурсі як претендентів, стало для нас цілковитою несподіванкою. Ми живемо по совісті і чесно виконуємо свою журналістську роботу, є небайдужими до бід і проблем міста Лева й усієї держави, але вважаємо, що так живуть десятки й сотні інших львівських родин», - зазначають журналісти.

«На нашу думку, «шляхетною львівською родиною» може називатися тільки сім’я, яка робить для міста Львова щось по справжньому особливе, те, що працює на його уславлення і стає сторінкою історії. На наш погляд, шляхетні львівські родини – це родини Калинців, Мариновичів, Отковичів, Ільницьких та інші», - зазначає подружжя.

«Щиро дякуємо усім, хто проголосував за нашу сім’ю, однак, без усілякого фарисейства, просимо організаторів голосування знати нас з подальшої участі в номінуванні на це звання», - йдеться у зверненні.