ynПриміщення комунальної власності Львівської обласної ради, що на пл. Ринок, 32 м. Львова, буде приватизовано шляхом викупу. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань комунального майна та приватизації у вівторок, 11 квітня.

Попередньо зазначене питання ґрунтовно вивчила та подала свої пропозиції тимчасова комісія з вивчення підстав та способу приватизації згаданого приміщення, яку утворили депутати облради.    

«Іншого шляху, ніж приватизувати приміщення на пл.Ринок, 32 і дати можливість його викупити орендарям наразі немає ні в правовому полі, ні з практичної сторони, - зазначив заступник голови обласної ради Володимир Гірняк. -  Це питання ґрунтовно вивчали юристи, обговорювалося питання виставити об’єкт на аукціон. Однак маємо ухвалити вольове та конструктивне рішення – продати приміщення дорого та вилучені кошти скерувати на вкрай необхідну добудову Львівського перинатального центру».

За його словами, впродовж місяця відбудеться круглий стіл для обговорення з громадськістю та експертами питання приватизації об’єктів комунальної власності, в тому числі щодо пл.. Ринок, 32 та вивільнених приміщень фтизіатричної служби. 

Опісля ухвалу буде винесено на розгляд та затвердження депутатів Львівської обласної ради, передає прес-служба ЛОР.