Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/20170411172015.jpg'
There was a problem loading image 'images/20170411172015.jpg'

20170411172015Вчора, 11 квітня, у Дрогобицький відділ поліції звернулись батьки шестирічної дівчинки – мешканці Дрогобича, котрі повідомили, що їх доньку Настю покусав пес і дитина з діагнозом «кусана рана верхньої губи» була госпіталізована у місцеву лікарню. Про це  поінформували у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 10 квітня близько 13.30 дівчинка бавилась на спільному подвір’ї біля будинку та їла хліб. Пес був прив’язаний неподалік. У якийсь момент дитина підійшла до собаки та поділилась з ним хлібом. Пес з’їв хліб, після чого зірвався з шнура та накинувся на дівчинку.

«В нас один двір на кілька невеличких будиночків. У сусіда два таких пси, дворові, не породисті. Але вони ніколи ні на кого не кидалися. Однак підозрюю, що утримує він їх неналежно – собаки прив’язані на шнурку, не на ланцюгу, навіть не знаю, чи мають буду. Думаю, що й не годує. Тому коли пес побачив у малої хліб, він був дуже голодний, от його й перемкнуло. Тут не тварина винна, а господар і його потрібно покарати», - розповів Press-центру батько дівчинки. Також він повідомив, що Насті в лікарні наклали шви, однак вона досі страшенно перелякана.

За останньою інформацією, працівники Дрогобицького відділу поліції, зокрема працівники сектору ювенальної превенції, а також працівники інших служб проводять перевірку за цим фактом. Собака, який накинувся на дитину, ізольований, його обстежують працівники лікарні ветеринарної медицини.

Правоохоронці встановили, що собака належить 61-річному сусіду родини дівчинки. Щодо  нього складено адміністративний протокол за ст.154 (порушення правил тримання собак і котів, що спричинило шкоду здоров’ю людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 Фото: Press-центр