Директор НАБУ Артем Ситник не виключає можливості розслідування проблеми львівського сміття. Якщо справа входитиме до компетенції НАБУ. Про це він розповів у інтерв’ю Радіо Свобода.

«Коли я мав зустріч у Львові, то ми проводили перевірку його декларації (Андрія Садового – ред.). Тобто декларацію, майновий стан. І я тоді закликав – якщо є якісь звернення з приводу проблем у Львові, то направити нам для розгляду. Тобто, коли я виступав, то перевірка стосувалася декларацій. Але, наскільки я пригадую, вже є звернення і з приводу сміття. То ми подивимося – наскільки там є компетенція антикорупційного бюро. Якщо там наявна наша компетенція – відповідно – можливо, не виключаю того, що буде якесь розслідування», зазначив Артем Ситник.

Водночас, Артем Ситник поки відмовився коментувати результати перевірки декларації міського голови Львова Андрія Садового. «Зараз мені якраз повинні доповідати результати цієї перевірки. Зараз неготовий сказати, що було виявлено у ході цієї перевірки (саме декларації)», - додав директор НАБУ.

Як писав раніше Форпост, Національне антикорупційне бюро (НАБУ) перевіряє діяльності мера Львова Андрія Садового.