dubnevych.1200x630Депутат-мажоритарник від Блоку Петра Порошенка, мультимільйонер Ярослав Дубневич кнопкодавив на пленарному засіданні у четвер, 13 квітня, під час голосування за законопроекти №6356 Проект Постанови про визначення представника Верховної Ради України до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Голова Комітету ВРУ з питань транспорту Дубневич проголосував на трьох місцях, одне з яких закріплене за Андрієм Котом, якого також ловили на кнопкодавстві, повідомляє Рух Чесно.

В момент голосування видно, як депутат Дубневич тисне кнопку на одному місці, після цього на іншому, а потім і на третьому.

dubnevych1

dubnevych25

dubnevych38На табло поіменного голосування системи "Рада" видно, що "за" проголосували всі три місця.

У підсумку депутатам так і не вдалося проголосувати за членів Конкурсної комісії, яка обиратиме членів НКРЕКП.

Зазначимо, що нардепа Ярослава Дубневича ЧЕСНО вперше піймав на порушенні процедури особистого голосування. Раніше на кнопкодавстві ловили його брата - Богдана Дубневича.

ЧЕСНО наголошує, що наразі президентська фракція у парламенті - рекордсмен за кількістю зафіксованих фактів кнопкодавства (79 фактів!). 

Нагадаємо, у декларації за 2016 рік нардеп Ярослав Дубневич сумарно задекларував 341,5 млн грн грошових коштів, 126 га землі та 29 квартир.