94436048 2315730335395392 6193513432638029824 oВчора вдень, 25 квітня, патрульні отримали виклик про конфлікт на вулиці Спокійній, внаслідок якого одного з учасників госпіталізували з підозрою на перелом ребер і терміново забрали на операцію, адже виявили пробиту легеню.

Патрульним 3 батальйону вдалося з'ясувати, що сталося до цього. Двоє водіїв автомобілів Volkswagen не поділили дорогу. Зрештою, зупинилися і почали вирішувати конфлікт силою. Невідомий, який їхав позаду потерпілого нанісши тілесні ушкодження, зірвав номерний знак з іншого автомобіля поїхав з місця події.

Оскільки у патрульних була інформація лише про марку автомобіля, час і напрямок яким рухалися ці транспортні засоби, вони почали шукати спільно із Центром безпеки міста відео із камер спостережень, які зафіксували їх.

Відтак, патрульні встановили номерний знак і можливі місця перебування цього автомобіля. Екіпаж виявив його на вулиці Чукаріна.

Поліцейські почали опитувати мешканців усіх квартир і таки встановили ймовірного зловмисника. 31-річний львів'янин відмовився відчиняти двері і повідомив, що буде спілкуватися з поліцейськими лише в присутності адвоката. Інформацію передали у Франківський відділу поліції.

Номерний знак з автомобіля потерпілого знайшли на вулиці Роксолани.

Далі справою займаються слідчі.