13517928 570217213150516 919474485 o e1467209425254«Шановна Гелена Пайонкевич! Усім відомо, що "думку" представників ЛМР в судах визначаєте Ви! Якщо сьогодні в господарському суді по справі з розірвання договору оренди між ТОВ "Єврольвів" та ЛМР по договору оренди по Богуна, 11 позов буде відкликано, як Ви це вмієте, чи буде запропонована чергова незаконна мирова і таким чином посадові особи ЛМР знову покриють злочин, чи просто не прийдуть в суд, щоб справу залишили без розгляду. А отже стануть співучасником злочину! - обіцяємо від "Народна дія" належну реакцію! Ця, як Ви колись самі казали, "смердяча справа" буде смердіти ще сильніше! І не лише в Україні!

Принагідно нагадаю про те, що Ви самі маєте доводити,, що ці землі мають статус земель історико-культурного призначення.Маєте нагоду виконати рішення суду 816/716/16 через розгляд справи в суді! Порушників закону притягують до відповідальності, а не дають в 3,5 рази більшу земельну ділянку взамін. Якщо шо.

П.С. Заява про намір вчинення злочину надіслана. Не підставляйте працівників департаменту, які від Вас залежать!», - таке звернення до директора юридичного департаменту ЛМР Гелени Пайонкевич розмістила у Фейсбук Олеся Дацко, заступник голови громадської ради при Львівській ОДА, доцент Львівської національної академії мистецтв.

Нагадаємо, йдеться про скандальну справу по спорудженню на вул. Богуна, 11 багатоквартирного житлового будинку з вбудованим магазином. У 2016 році Львівська міська рада звернулася до господарського суду Львівської області з позовом про розірвання договору оренди земельної ділянки, відведеної під незаконну забудову.Проте мешканці та активісти заявляють, що у них є підстави не вірити львівській міськраді у цьому питанні.

«Завтра в Господарському суді Львівської області буде вчинено черговий акт наруги над правосуддям. Після річного перебування позову Львівської міської ради до ТзОВ "Єврольвів" про розірвання договору оренди землі у зв"язку із недотриманням пам"яткоохоронного законодавства такий не буде розірвано в судовому порядку. Причина банально проста: потрібно прикрити првопорушення обидвох сторін. Земельну ділянку на Богуна,11, котру було відведено в незаконний спосіб, поміняли на іншу земельну ділянку. І немає на то ради. Сім років ходіння по муках вчергове перетвориться на черговий ПШИК. Прикривають порушення десятків людей і законодавчих норм. Всі в долі, а справа - буде в ажурі. Думаю, що всі причетні до цієї афери надалі залишаться при своїх посадах, а судді - при своїх мантіях. ПРОПАЩА КРАЇНА», - така заява активістів з’явилася вчора на сторінці Громадської ради доброчесності.

Фото: helsinki.org.ua