18056896 1685668431734922 7540969810617944899 nВідділ безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у місті Львові вже виніс дві постанови на відповідальних за погані дороги. Про це інформує прес-служба відомства.

Зокрема, свої постанови за ч.1 ст.140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць та невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожуютьбезпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху) отримали: Пустомитівська ДЕД за автодорогу Львів – Шегині та Винниківська міська рада. Штраф накладений на посадових осіб у розмірі шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 1020 гривень.

Це не остаточний список посадових осіб, які понесуть відповідальність за неналежний стан доріг. Всім уповноваженим особам, які відповідають за свої ділянки доріг надіслали вимоги щодо усунення недоліків, які виявили під час позапланового обстеження. В разі, якщо недоліки не усунуть, посадових осіб притягнуть до відповідальності за ст. 188-28 КУпАП (Невиконання законних вимог поліцейського).

Нещодавно, інспектори Управління патрульної поліції у м. Львові провели позапланову перевірку доріг Львова та Львівщини. Перевірили дороги 6 районів Львова, смт. Рудно, Брюхович, м. Винник та 503 кілометрів доріг державного значення.

З 28 квітня інспектори відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у м. Львові починають планову перевірку доріг під час якої встановлять, чи виконали посадові особи вимоги з усунення недоліків, які їм надіслали раніше інспектори.