ashshh
фото "Варта"

Завідувачці-хабарниці тепер "світить" позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

“30 червня… в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.368 КК України… викрито факт вимагання та одержання завідувачкою кафедри одного з ВНЗ Рівного неправомірної вигоди в сумі 700 дол. США та 1400 грн”, — йдеться у повідомленні правоохоронців. Про це повідомляє Varta.

Правоохоронці затримали на хабарі завідувача кафедри одного з ВНЗ Рівного, яка отримала 700 дол. та 1400 грн за сприяння у здачі групою студентів державних іспитів та видачі дипломів про закінчення навчання, - відзначають також у прес-службі прокуратури Рівненської області.

Зазначається, що жінка отримала гроші за сприяння у здачі групою студентів державних іспитів та видачі дипломів про закінчення навчання.

Повідомляється, що тривають першочергові слідчі (процесуальні) дії на місці одержання неправомірної вигоди, особу затримано в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Вирішується питання щодо оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.