8377777779458494Голова Львівської ОДА Максим Козицький закликав вболівальників та бізнесменів підтримати фінансово ФК «Карпати».

"У кожного міста є своя візитна картка. Однією із наших, безперечно, є культовий футбольний клуб «Карпати».

За час своєї історії він переживав різне: стрімкі злети та феєричні перемоги, трофеї, а також і часи поразок. Сьогодні, як ніколи, «Карпати» потребують нашої підтримки.

Тож я закликаю відповідальний бізнес долучитися фінансово. Не можна допустити, аби біло-зелені пропустили завершення цього сезону.

Ви ж пам'ятаєте? Мільйон сердець – одне биття, «Карпати» Львів – на все життя", - каже Максим Козицький.

Футбольний клуб «Рух» вже відреагував на звернення голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького, який закликав небайдужих допомогти львівським «Карпатам».

"Ми, футбольний клуб «Рух», свято переконані, що у скрутну хвилину кожен українець має бути готовий підставити плече ближньому. Галичани не залишають у скруті брата, який потребує допомоги. «Карпати», клуб з багатими традиціями, просто не має права безславно завершити своє існування.

Президент «Руху» Григорій Козловський як палкий вболівальник львівського футболу, людина, яка свято шанує футбольні та українські традиції, готовий в черговий раз протягнути руку допомоги «зелено-білим». Григорій Козловський готовий покрити усі витрати «Карпат» на виїзні матчі, що залишилось зіграти у цьому сезоні. Якщо керівництво «левів» готове прийняти фінансову допомогу, просимо звернутись до нашого клубу й надати банківські реквізити", - сказано у повідомленні.

«КАРПАТИ» мають жити, вважають в ФК «Рух».

Тим часом суперники шкодують, що не можуть зіграти із львівськими "левами".

"Насправді ми дуже засмучені тим, що ніяк не виходить зіграти з "Карпатами". Спершу гравці суперника захворіли, тепер ось фінансові проблеми... Звісно, нам довелося перебудовувати тренувальний процес. Чекаємо інформацію по матчу з тими ж "Карпатами" 4-го липня. Віримо і сподіваємося, що львів'яни до нас все-таки приїдуть. Ми готуємося до цього матчу. Якщо ж і цей поєдинок не відбудеться, то ми проведемо двосторонню гру. Запросимо суддів і постараємося зробити матч, наближений до офіційного", - розповів головний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич  про матч з "Карпатами".