18209585 120332000504889999 947787218 oУ Миколаєві на Львівщині сьогодні провели громадські слухання щодо підписання Меморандуму про співпрацю щодо прийому львівського сміття на полігони району. Зустріч громадян тривала понад три години. Проте дійти до якогось єдиного висновку так і не змогли. Відтак, вирішили перенести зустріч для подальшого обговорення можливості чи неможливості приймання сміття зі Львова на інший день, не визначивши ані конкретної дати, ані конкретної години. Про це Форпосту розповів активіст Тарас Подвірний.

Нагадаємо, 21 квітня був підписаний меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у м. Львові.

Також Форпост писав про те, що депутат ЛМР оприлюднив список підписів мерів, які погодились приймати ТПВ зі Львова. Підпис мера Миколаєва Андрія Щебеля у цьому документі є.