ПоляковаУ четвер, 4 травня, у Львівському цирку анонсовано концерт Ольги Полякової. Щоправда, зважаючи на попередні спроби активістів заблокувати виступи Ольги Полякової у інших містах, відкритим залишається запитання, яким буде 4 травня для Львова.

«Проблема приїзду Полякової до Львова, лише в тому, чи люди, які борються за українську мову, зможуть вийти на протест з Фейсбуку. У «Економічного бойкотного руху» дещо інша специфіка. Ми боремось проти колаборантів», - пояснив позицію ГО «Економічного бойкотного руху» координатор Олег Радик.

Водночас він додав: «Без сумніву, дочка Посла СРСР на Кубі і похресниця Фіделя Кастро є достатньо розумною щоб зважувати свої дії в умовах війни».

Нагадаємо, напередодні у Рівному активісти намагалися зірвати концерт Ольги Полякової. Вона зустрілася з блокувальниками і запевнила, що є патріоткою, і не розуміє, чому до неї так ставляться. «Я би хотіла, щоби переді мною вибачилися за цю відверту брехню. Я ніколи не виступала на окупованих територіях. Я завжди була проти окупації Криму. Я завжди була проти таких утворень як ДНР і ЛНР. Моя позиція відома усій Україні. Я ніколи в житті не виступала у цих місцях. З початку 2015 року я жодного разу не виступала в Росії. Я не даю там концертів принципово. Це теж моя позиція. І якби ви цікавилися моєю творчістю, ви би про це знали. Нарешті, особисто моя сім’я подарувала броньовик на АТО і механічну машину, яка ремонтує воєнну техніку. Я перша артистка, яка поїхала на Схід з концертами, на моїх концертах завжди учасники АТО і завжди безкоштовно. Це факт, про який ви не знаєте, бо не цікавитесь мною. Вам хтось сказав якусь фігню, сказав «фас» і ви швиденько побігли проти людини, про яку ви нічого не знаєте. А стосовно того, що у мене був герб на голові. Це моя національна приналежність. Я росіянка за національністю. Але я патріотично налаштована громадянка України. З чіткою, сильною, патріотичною позицією», - обурилася співачка.  

Концерт у Рівному відбувся, але із запізненням.