5f3082f1110068886e788e67635cbce9Мешканці Львова скаржаться на водіїв, що унеможливлюють рух громадського транспорту. Вчора, 18 вересня, перед поворотом на вулицю Глибоку утворився затор, автомобілі не дали проїхати трамваю. Рух уповільнився. Про це повідомили на сторінці "Варта-1" у Facebook.

"Вчора йшов пішки і побачив таку ситуацію. Синє - Трамвай, що їхав в сторону вокзалу, червоне - затор, зелена стрілка - особливо намахані водії, які по зустрічці їхали на вулицю Глибоку і не хотіли чекати. Поки я йшов від Чупринки, вони (і приватні авто і усілякі Bolt) не давали проїхати трамваю, рухаючись по зустрічці, і за ним не могли відповідно проїхати і інші. Перед поворотом на вул. Глибоку навіть затор з 3-4 машин постійний був (ефект розбитих вікон).
Коли дійшов до початку зеленої стрілки, то вийшов на дорогу і перегородив об'їздунів, щоб трамвай міг проїхати.
Допомагайте, як пішоходи і як нормальні водії блокувати цих недоумків - це пришвидшує рух в місті загалом. Водії думайте і про інших, а не тільки про те як пошвидше проїхати - Ви проїдете швидше, а ще купа учасників руху будуть стояти. Наступного разу Ви можете бути серед них", - прокоментував львів'янин Юрій Пекеліс.