big ab91286d 9d86 47f3 b4d5 4f2b4b8cb945Триває збір коштів на лікування та реабілітацію молодого хлопця, якого жорстоко побили майже рік тому в Познані. Як пoвідoмляє Yavp.pl, збір коштів триває на порталі Siepomaga.pl. Наразі небайдужі переказали понад 75 тисяч зл, але на повноцінну реабілітацію потрібно вдвічі більше.

Після 5-місячного лікування, яке постраждалий українець пройшов спочатку в місті Бидгощ, а потім у Кракові, батьки забрали його в Україну. Там хлопець ще місяць провів у реабілітаційному центрі в Модричі на Львівщині.

Після цього йому знадобилася термінова операція на правому стегні, яку виконали в інституті ортопедії в Києві. Коштувала вона батькам майже 100 тисяч гривень. Ті вже майже рік боряться за життя та здоров'я свого сина й надалі потребують допомоги від небайдужих.

Нагадаємо, 25-річного той момент українця жорстоко побили на площі Старий ринок в Познані 24 листопада 2019 року. Ввечері на нього напав поляк і вдарив пляшкою по голові. Хлопця госпіталізували зі зламаним черепом, та внутрішньочерепною гематомою з масовим ефектом. Наступного дня він впав у кому, в якій перебував протягом 2-х місяців. Українцеві зробили кілька операцій, видаливши чверть черепної кістки.